OM MIG

Min store passion er at hjælpe andre, med deres personlige udfordringer, de ikke længere selv kan håndtere eller overskue. Udfordringer som nedbryder livets flamme, glæden, kærligheden og troen på sig selv.

Foruden min egen livserfaring har jeg igennem en årrække taget følgende uddannelser, kurser og certificeringer, som jeg benytter mig af:

 

5 Path/7 Path Hypnoseterapi, mentaltræner og instruktør, coaching, konflikthåndtering, stress og angst håndtering.

Desuden har jeg sammensat et kognitivt skoleudviklingsforløb, som er et træningsprogram for folkeskoleelever og ungdomsuddannelser - programmet hedder skoler med trivsel og læring.

Formålet er, at styrke den enkelte elev, og skabe glæde samt trivsel i klassen. Og ligeledes at forberede eleverne på at skulle præstere til en eksamen, uden at få eksamensangst.

 

I det at jeg har forskellige uddannelser, kan jeg tilbyde en bred vifte af behandlinger. Nogle personer responderer på en type behandlingsform, mens andre responderer på en anden. Ofte mikser jeg teknikkerne, for de har alle deres forser som med fordel kan forenes.

 

Jeg følger meget med i hjerneforskning og naturvidenskab, og benytter gerne dette i mine behandlinger. Men det er sådan, at nogle virkningsformer ikke kan videnskabeligt forklares, det kan blåt konstateres, at de virker.

 

Om man så kalder det for overtro, healing eller noget helt tredje, er for mig ligegyldigt, så længe det virker.

En præst fortalte mig en gang:

Mennesker tror på noget, indtil det bliver videnskabeligt bevist. Så mister man troen, og alt den sikkerhed og tryghed som troen giver dig. Så sig mig, hvad er bedst tro eller videnskab.

 

Når du som fokusperson indgår i en behandling, er det vigtigt, at du har 100 % tillid og tiltro til mig. Jeg har tavshedspligt, og gør en dyd i, at være ærlig og oplysende over alt hvad jeg fortager mig.

 

Hvis du ikke tør give dig hen, og være åben og ærlig, så virker behandlingerne ikke optimalt.

Derfor starter alle behandlinger med en dybdegående snak, så vi kan fornemme, om vi kan arbejde sammen i et forløb. For alle mine behandlinger er baseret på et sammenarbejde, hvor vi begge skal være aktive personer.

Venlig hilsen 

Klaus Hansen 

© 2020 Tanker vs Handling

Klaus Hansen 

+45 53 57 57 93

Energivej 4F, 5260 Odense S